• Botezul micuțului Albert: emoții suprinse în cele mai frumoase cadre video

  23 Jan 2015 | blog

 • Unul dintre cele mai emoționante momente pentru noi este atunci când participăm la creștinarea unui copil. De aceea, avem grijă ca filmările de botez să transpună toată bucuria părinților, cât și emoțiile întregii familii. Noi, echipa DD-studio, ne bucurăm alături de noua familie și facem tot posibilul ca munca noastră să fie de cea mai bună calitate.

  Părinții micuțului Albert au apelat cu încredere la serviciile noastre, astfel încât să realizăm niște materiale video de excepție. Încă din primele clipe, buna comunicare și chimia dintre echipa DD-studio și noua famile au fost principalele avantaje care ne-au ajutat să stabilim planul evenimentului până în cele mai mici detalii.

  Astfel, de la momentul creștinării celui mic în biserică, atunci când emoțiile sunt cele mai puternice, până la petrecerea privată, care a avut ca temă personajele Disney, filmările realizate de cameramanii DD-studio au surprins, cu toată naturalețea posibilă, cele mai frumoase clipe trăite de  tânăra familie.   De asemenea, am încercat să avem grijă la detalii, astfel încât cele mai importante detalii ale botezului, precum îmbrăcămintea celui mic, ornamentele din biserică și de pe cazanul cu apă sfințită, cadourile de la invitați, pânza albă cu care cel mic a fost înfășat, bomboanele și prajiturile din biserică, dar și florile oferite de cei care au participat la evenimentul important din viața tinerei familii să fie surprinse în cele mai frumoase cadre.

  Pentru ca imaginile să fie de cea mai bună calitate, am folosit toate accesoriile aparaturii HD cu care lucrăm, precum  lămpi pentru lumină caldă, standere și obiective diferite și le-am adaptat fiecărui moment din ziua botezului.  Mărturisim că ne-a făcut plăcere să suprindem gesturile unui copil minunat și că ne-am bucurat și emoționat alături de familie.

  Mulțumim, încă o dată, pentru încrederea acordată!

  Micuțule Albert, o viață minunată să ai și presărată numai de lucruri bune!