• Despre noi


 • Cine suntem noi?

  Axandu-ne pe profesionalismul care ne reprezinta activitatea in domeniul de prestari servicii foto-video, suntem o echipa de foto-videografi specializati in arta de a transforma orice eveniment intr-o amintire de care clientii nostri vor beneficia pe durata intregii vieti. Activam in domeniul foto-vidografiei cu mare drag, pasiunea pentru aceast fascinant hobby transformandu-se treptat in activitatea profesioanala care ne motiveaza a fi din ce in ce mai buni in ceea ce realizam impreuna cu dumneavoastra!
  Experienta acumulata de echipa de fotografi si videografi DD Studio ne-a ajutat sa devenim astazi o adevarata echipa de specialisti care a cunoscut succesul in domeniul foto-videografiei de nunta, botez si evenimente de orice tip! Ne-am bucurat de fiecare data alaturi de cei carora le-am oferit serviciile noastre, deoarece principalul obiectiv pe care il urmarim este multumirea clientilor care apleaza la serviciile noastre. Cunoastem importanta cuvintelor implicare, respect, dedicare si constiinta profesionala, iar pentru a nu considera aceste lucruri ca fiind exces de zel, recomandarile clientilor cu care am colaborat fac adesea referire la aceste aspecte importante pentru statutul actual al echipei noastre!

  Ce va poate motiva sa ne alegeti?

  Cream din evenimentul dumneavoastra un moment de vis imortalizat cu ajutorul celei mai moderne aparaturi pentru fotografie si filmare video. Calitatea pozelor si calitatea filmarilor se ridica la nivelul performantei care ne recomanda a fi una dintre cele mai bune echipe de fotovideografi din tara. Mai mult decat atat, echipa DD Studio activeaza in mai multe locatii din Romania, fiind prezenta in timp optim pentru inceperea evenimentului si ramanand alaturi de dumneavoastra pana la terminarea acestuia. Prin urmare, avem aparatura de specialitate, fotografiile beneficiaza de tehnici de editare, veti primi albume foto si dvd-uri personalizate, venim in orice locatie in care prezenta noastra este solicitata, iar raportul calitate-pret al serviciilor noastre va multumi orice client! Asteptam sa intalnim noi persoane pline de viata si entuziasm cu care vom crea o relatie profesioanala armonioasa demna de adevarati specialisti!
  Echipa DD Studio