• Filmări evenimente- o festivitate de absolvire plină de amuzament

  22 Jan 2015 | blog

 • După cum bine v-am obișnuit, echipa DD-studio vă oferă servicii video pentru orice tip de eveniment, iar diversitatea lor a fost mereu o încântare pentru noi.

  De aceea, atunci când am primit oferta filmării unui eveniment de absolvire de liceu, ne-am bucurat și am știut că va ieși ceva inedit. Astfel, echipați cu cea mai bună aparatură video HD, am realizat un material videografic de colecție. Discreți și în cel mai natural mod posibil, am reușit să suprindem lacrimile din ochii absolvenților pe durata orei festive, precum și să înregistrăm cele mai frumoase cuvinte adresate atât profesorilor, cât și doamnei diriginte. Încântarea, naturalețea elevilor, dar și atmosfera atât de tinerească a acelor momente ne-au ajutat să retrăim și noi, alături de ei, perioada frumoasă a liceului și să transpunem amalgamul de sentimente frumoase în niște cadre de excepție.

  De asemenea, momentul central al festivității de absolvire, adică aruncarea tocilor a fost piesa de rezistență a filmării, clipe în care am folosit filtre de lumină și efecte speciale în momentul editării, astfel încât calitatea imaginilor să fie pe cât se poate de ridicată. Ne-am bucurat alături de proaspeții absolvenți și atunci când am înregistrat ședina foto din parcul din fața liceului, unde ne-am amuzat împreună cu ei și am reușit să creem un ambient care să exprime perfect atmosfera plină de bucurie. Elevi, părinți, diriginte și profesori, cu toții au fost cele mai carismatice personaje și cei care ne-au ușurat munca, prin dezinvoltura și buna comunicare cu camera.

  Mult succes pe viitor, dragi viitori studenți!

  Cu mult drag, echipa DD-studio