• Filmari Nunta

 • DD-STUDIO va urmeaza bun venit, intampindu-va cu "specialitatea casei" - filmarile profesionale pentru nunti! Serviciile noastre in materie de filmari nunti hd beneficiaza de inaltime in calitatea imaginii, spre deosebire de alte agentii de evenimente care ofera doar filmari nunti in format Standard Definition. Calitatea High Definition a camerelor de filmari nunti profesionale ne este oferita de catre aparatura video pe care o folosim ori de cate ori suntem solicitati pentru a participa la un astfel de eveniment. Consideram ca este necesar sa va informam, inca de la inceput, ca suntem o echipa de profesionisti care detine nenumarate recomadari in domeniul filmari nunti hd, intrucat toata aparatura video pe care o folosim, in speta camere video Canon, beneficiaza de prezenta in topul celor mai calitative sisteme pentru inregistrare video nunta.

   

 • Servicii de filmari pentru nunti in intreaga tara

   

  Suntem cei care au revolutionat evenimentele matrimoniale! Spiritul proactiv si experienta in filmari nunti ne-au ajutat sa ne cream un nume puternic printre cei care activeaza in domeniu, astfel incat treptat am ajuns sa ne extindem serviciile de filmare nunta in mai multe orase din Romania. In acest sens, oferim disponibilitate celor care isi organizeaza nunta in urmatoarele locatii: Bacau, Baia Mare, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Constanta, Craiova, Cluj, Galati, Iasi, , Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timisoara. Suntem prezenti in timp util pentru inceperea celebrarii marelui eveniment din viata dumneavoastra, deoarece tinem foarte mult la prestanta si rezonanta numelui nostru, iar punctualitatea face parte din avantajele de care puteti beneficia solicitand serviciile noastre video hd pentru filmare nunti.

  Pretul de filmari nunti pe care il oferim viitorilor miri este foarte avantajos, astfel incat acestia pot opta pentru filmari nunti de durata scurta, medie sau lunga. Aceast lucru inseamna ca preturile filmarilor de nunti variaza in functie de numarul de ore in care beculetul REC este in functiune. Mai mult decat atat, acest aspect il privim ca pe un avantaj oferit clientilor nostri, intrucat ei pot beneficia de un pret de filmare nunta flexibil si convenabil oricarui buzunar.

  Urandu-va "Casa de piatra", ramanem prompti in asteptarea solicitarilor dumneavoastra pe care le vom indeplini cu mare responsabilitate si profesionalism - doua trasaturi care ne-au facut cunoscuti in randul celor care si-au asumat deja statutul de tineri casatoriti!