• Fotograf Botez

  • Iubind arta fotografica si dorind sa surprindem cele mai naturale clipe pline cu incarcatura emotionala, am decis ca este timpul sa ne indreptam atentia asupra unor evenimente foarte speciale precum botezul celor mai gingase fiinte - bebelusii! In acest sens, ne-am organizat devenind in scurt timp o echipa de fotografi de botez profesionisti, persoane specializate in acest domeniu de activitate si recunoscute pentru profesionalismul cu care ne intampinam clientii.

  • Crestinarea copilului dumneavoastra reprezinta un moment de mare insemnatate atat pentru el, cat si pentru dumneavoasta! Astfel ca aveti nevoie de o echipa de fotografi botez care sa surprinda toate momentele in care cel mic va trece sub protectia sfintilor, crestinare fiind un proces esential al religiei crestine. Doriti sa surprindeti toate starile prin care cel mic va trece in ziua cand botezului? dd-studio.ro va ofera oportunitatea sa colaborati cu cei mai buni fotografi botez care vor face tot posibilul ca albumul foto sa fie o pretioasa mostenire pe care cel mic o va pastra cu sfintenie. Cu noi, grijile dumneavoastra le puteti da uitarii, deoarece pozele vor fi adevarate opere de arta, atent prelucrate si editate de care fotografii nostri de botez pentru ca nicio imperfectiune sa nu isi gaseasca locul in minunatul tabloul de familie.

    Folosim aparatara foto botez profesionala, prezenta in topul celor mai cautate si apreciate camere de fotografiat. Astfel ca toata aparatura pe care o folosim face parte din gama Nikon, aparate foto digitale care beneficiaza de multiple avantaje in realizarea unor poze de botez foarte reusite. Tehnicile folosite de fotografii botez DD-STUDIO se indreapta catre culorile atractive, contrastele si efectele speciale ale pozelor, imaginea clara si calitatea produselor finite. Mai mult decat atat, dd-studio.ro va ofera serviciile unui fotograf botez cu preturi foarte avantajoase, astfel incat fiecare bebe sa aiba parte de o viitoare carte cu amintiri.

    Fotografii botez DD STUDIO va raman la dispozitie in orasele Bucuresti si Constanta pentru a va arata cum se poate realiza adevarata arta a fotografierii in materie de evenimente speciale precum sunt botezurile celor mici!