• Fotograf Nunta

  • Va invitam cu mare drag sa cunoasteti serviciile dd-studio.ro, o echipa alcatuita din profesionisti, persoane specializate si recunoscute pentru practicarea cu indeletnicire a meserie de fotografi de nunta. Pentru ca nunta reprezinta unul dintre momentele speciale din viata fiecaruia dintre noi, un nou inceput in care trebuie sa pasim cu incredere, plini de speranta si bucurie, dd-studio.ro va pune la dispozitie cativa fotografi nunta care vor fi alaturi de dumneavoastra pe toata durata celebrarii marelui eveniment.

     

  • Nunta Andreea&Marian

  • Nunta Luciana&Cosmin


  • Ati inceput sa va planificati propria casatorie, insa nu ati gasit un fotograf de nunta care sa va satisfaca toata cerintele? Doriti sa organizati o petrecere sau ati programat crestinarea copilului dumneavoastra? DD STUDIO s-a nascut din dorinta de a va oferi posibilitatea sa va reaminiti cu drag de momentele petrecute de toti cei care v-au fost alaturi in ziua in care ati decis sa va construiti propria viata de familie sau atunci cand ati indeplinit datinile crestine in ceea ce priveste botezul sau, pur si simplu, atunci cand doriti sa imortalizati propriul party al aniversarii dumneavoastra. Si, pentru ca doriti ca totul sa fie perfect in astfel de situatii, veti avea nevoie sa va bazati pe responsabilitatea si eficienta oamenilor care se vor ocupa de imortalizarea tuturor momentelor. Noi reprezentam cu mandrie profesia de fotografi nunta, fotografi cu experienta care pun accent pe calitatea serviicilor oferite, castigandu-va increderea inca din prima clipa. Aparatura de care beneficiaza echipa noastra de fotografi nunta se incadreaza in categoria celei mai moderne tehnologii in materie de aparate foto si camere video, instrumente cu ajutorul carora va veti bucura de cele mai calitative fotografii si filmari video.

    DD Studio – Fotografi Profestionisti pentru Nunta ta

    Indiferent de tipul de eveniment pe care vreti sa il organizati, dd-studio.ro va pune la indemna o echipa fotografi nunta / fotografi botez, etc. care va ofera servicii ireprosabile. De asemenea, daca evenimentul va avea loc in Bucuresti, Brasov, Botosani, Braila, Constanta, Cluj, Craiova, Galati, Iasi, Arad, Oradea, Deva, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Suceava, Timisoara, Sibiu, Focsani, Satu Mare, Alba Iulia, Bacau, Bistrita Nasaud, Slatina, Targoviste, Targu Mures, Tulcea, Valcea, Zalau, apelati cu incredere la cei mai buni fotografi de mare avengura in materie de servicii foto-video!