• Nunta in parc - Andreea & Marian - O nunta reusita, plina de farmec si magie

  19 Dec 2014 | blog

 • O nunta reusita, plina de farmec si magie imortalizata intr-o minunata carte de amintiri, menita sa le readuca aminte tinerilor casatoriti de cea mai speciala zi a vietii lor!

  Adesea, in meseria de fotograf de nunta intalnesti oameni de care, pur si simplu, nu ai cum sa nu te indragostesti. Acesta este si cazul celor doi miri, Andreea si Marian, care m-au fermacat cu iubirea lor infinita. Activitatetea unui fotograf nunta profesionist trebuie sa implice in mod cert deplasari in diferite locatii, iar asumarea acestui lucru denota profesionalism. O nunta reusita, plina de farmec si magie imortalizata intr-o minunata carte de amintiri, menita sa le readuca aminte tinerilor casatoriti de cea mai speciala zi a vietii lor.

  Ca fotograf de nunta am fost martor la declararea multor juraminte de iubire, insa Marian m-a emotionat prin cuvintele pline de sinceritate pe care i le-a spus sotiei sale. In mod cert, a fost cea mai frumoasa declaratie de dragoste din partea celui mai romantic mire! Creativitatea si imaginatia nu au lipsit, iar cei doi m-au ajutat sa realizez cel mai frumos album foto de munca.
  Andreea si Marian mi-au marturisit povestea lor de dragoste, iar ideea mea ca si fotograf de nunta care pune accentul pe sensiblitatea si emotiile transmise prin fotografii, le-am sugerat ca ar fi ideal sa surprindem si locul in care cei doi au avut prima intalnire. Si..iata rezultatul! Impreuna am reusit sa transpunem intr-un peisaj emotionant povestea de dragoste a unor tineri plini de sperante si planuri de viitor care au pornit impreuna pe un nou drum!

  Casa de piatra, Andreea&Marian!
  Cu drag, DD Studio!

  blog (1) blog (2) blog (3) blog (4) blog (5) blog (6) blog (7) blog(8)