• Pasiunea și profesionalismul ne recomandă ca cei mai buni în filmările de nunți

  15 Jan 2015 | blog

 • De-a lungul timpului, ne-am dat seama că cele mai importante principii după care trebuie să ne ghidăm în realizarea filmărilor de nunți sunt discreția, pasiunea și dedicarea. De asemenea, indiferent de miri și de locația în care are loc evenimentul, echipa noastră dă dovadă de cel mai mult profesionalism și de  implicare.

  Când hobby-ul se transformă în loc de muncă

  După cum mulți dintre voi știu, DD-studio a luat naștere pornind de la pasiunea unora dintre noi pentru fotografie și videografie, Încetul cu încetul, am început să realizăm materiale din ce în ce mai frumoase și mai profesionale, astfel încât să surprindem, în imagini, cele mai speciale momente din viața unui cuplu. În realizarea filmărilor pentru nuntă, folosim echipamenet de ultimă generație, precum și accesorii care să asigure o bună luminozitate și efecte speciale, mai ales când are loc dansul mirilor sau când se aruncă buchetul de mireasă. Cu noi, nu trebuie să vă faceți griji că luminile orbitoare vor strica atmosfera specială a nunții voastre sau că puțină ploaie sau ceață vor influența calitatea imaginilor.

  De asemenea, momentul intrării în biserică, precum și atunci când cei doi își promit iubire sunt clipe pe care le surprindem prin cele mai frumoase cadre video. Noi știm că, uneori, nu e îndeajuns să știi teorie și că trebuie să îți pui în atribuție toate calitățile de cameraman, pentru a surprinde toată emoția și energia acestei zile deosebite. De aceea, cu cea mai multă discreție, astfel încât prezența noastră să nu intimideze pe nimeni, avem grijă să surprindem cu naturalețe momentele speciale care se desfășoară în jurul vostru.

  Montaj video profesional

  Echipa de cameramani DD-studio pune accent și pe realizarea filmului de după nuntă și are grijă ca acesta să fie unul plin de personalitate și adaptat după stilul nunții și după preferințele mirilor. Cameramanii și videografii vor munci astfel încât să realizeze un film unic, fără treceri bruște de la cadru la cadru și fără efecte speciale obositoare.

  Apelați cu încredere la cameramanii DD-studio, pentru filmări de nuntă deosebite!