• Ma simt privilegiat cunoscand aceasta minunata familie care a apelat la serviciile DD Studio pentru a crea un portret de familie cu ajutorul caruia iubirea, respectul si dragostea pentru cel apropiat sa fie imortalizate de catre un adevarat expert in arta fotografiei. Povestea lor de familie este sustinuta de cel mai unic sentiment pe care oricine il va aprecia, si anume iubirea eterna. Inca din prima clipa in care i-am cunoscut s-a produs o conexiune intre noi, atat ei cat si eu fiind persoane extrem de active, vesele si deschise, iar fotografiile au fost reale reusite!

    M-a emotionat cu cata dragoste isi cresc copii, iar acest lucru le ofera de fiecare data un zambet larg plin de emotie si fericire! Alaturi de ei am petrecut o zi deosebita, iar ca fotograf de evenimente cu o vasta experienta in domeniu am fost impresionat de povestea lor de familie, de dragostea si afectiunea pe care o simt unul fata de celalalt. Sedinta foto de eveniment a avut loc la malul marii acolo unde cei mici se simt ca acasa! Si, personajul care a tinut in mod special sa faca parte din minunatul album cu fotografii de eveniment a fost Bruno – jucausul animalut de companie alaturi de care cei mici si petrec timpul.

    Familia a decis ca este timpul sa se bucure impreuna de o sedinta de eveniment pe care o vor pastra ca vie aminitire in inima lor si astfel m-au contactat pentru a pune la cale planul fotografiilor de succes. A fost o zi excelenta pe care am fructificat-o intr-un deosebit album de eveniment in care pasiunea si dragostea a fost imortalizata de obiectivul aparatului foto profesional – jucaria mea preferata!

    Stimati parinti si dragi copii, va urez o viata plina de fericire, sa ramaneti tineri din punct de vedere sufleteste si sa va bucurati de fiecare moment petrecut impreuna!

    Cu stima,

    Echipa DD Studio!