• Testimoniale

  • DD Studio a fost fantastic! Am beneficiat de cele mai calitative servicii de filmare nunta! Ei au facut o munca minunata si m-au ajutat sa realizez amintirea celui mai important moment din viata mea, ziua in care am ales sa imi unesc destinul cu alesul inimii mele. Echipa de cameramanii a fost atat de prietenoasa si responsabila in munca pe care a prestat-o, incat invitatii mei s-au simtit cu adevarat destinsi! Cu siguranta, voi apela din nou la serviciile foto-video by dd-studio.ro!

    Valentina Floroiu

  • Si cand imi pierdusem speranta, am intalnit cea mai profesionista echipa de fotografi si cameramani care mi-au redat din nou speranta ca nunta mea va fi asa cum am visat! DD Studio sunt cei care au adus magia unei povesti de basm, o idila de dragostea care se potriveste perfect cu cea pe care am trait-o in ziua nuntii mele. Albumul cu fotografii din ziua nuntii arata perfect! Multumesc DD-Studio pentru profesionalismul de care ati dat dovada!

    Irina Luchin

  • Sunt mandra de alegerea pe care am facut-o! Abia imi pot stapani bucuria, deoarece stiu ca micutul meu va avea cea mai frumoasa amintire ever! Recunosc ca am apleat la DD Studio pentru serviciile foto-video botez cu un oarecare scepticism, insa acum, doresc sa imi exprim recunostinta si sa aduc mii de multumiri unor adevarati specialisti in arta videografiei si fotografiei de botez.

    Familia Constantinescu!