• Un cuplu cu adevarat reusit!

    3 Jan 2015 | blog

  • Cuplul perfect – aceastea este sintagma ideala pentru a-i descrie pe noii insuratei, cei doi miri care au avut parte de o nunta cu tot si cu totul speciala. Si, cum un asemenea eveniment de mare anvergura are nevoie de un fotograf de nunta profesionist, tinerii nostri au apelat la serviciile DD Studio, alegere de care se simt foarte mandri! Ca fotograf de nunta, am grija de preferintele clientilor mei, tocmai de aceea toata aparatura si tehnicile pe care le utilizez au menirea sa realizeze cele mai frumoase fotografii, inglobate intr-un minunat album de nunta personalizat!

    Inca de la prima intalnire pe care am avut-o, acestia mi-au spus ca isi doresc  o nunta ca-n povesti, deoarece au visat toata viata la acest moment. Iubirea li se citea in ochi, iar dorinta de a fi totul perfect era foarte mare. Ei sunt acel gen de miri care ne conving de fiecare data ca pasiunea noastra pentru fotografia de nunta trebuie sa continue si sa progreseze odata cu fiecare eveniment la care participam cu mare drag si interes. Creativitatea fotografului de nunta este extrem de importanta pentru a surprinde cele mai emotionate cadre, iar mirii au vrut sa surprinda si natura, elementul pe care il iubesc atat de tare! Astfel, in ziua nuntii lor am realizat o sedinta foto in mijlocul naturii, surprinzand iubirea dintre ei, cat si elementul comun care a pus samburele iubirii in inimile lor – padurea!

    Care credeti ca a fost rezultatul? Am fost surprins cu cat entuziasm am primit aprecierele celor doi miri cu care am creat o armonioasa relatie de prietenie. Cu ajutorul celor doi miri si impreuna cu experienta mea ca si fotograf de nunta am reusit sa creez o sedinta foto inedita, plina de farmec si eleganta!

    Echipa DD Studio le doreste „Casa de piatra”!